Werken bij InzamelHelden

We zoeken InzamelHelden in:

Gouda, Enschede, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Delft én Leiden

Rolomschrijving

We zijn op zoek naar een Collectant die het leuk vindt om aan een nieuw concept mee te werken. Als Collectant ben je verantwoordelijk voor de inzameling van bedrijfsafval (wij noemen dit waardestromen, omdat alle gescheiden materialen een waarde hebben!) in het centrum. Je krijgt een vaste route mee en rijdt met een elektrische cargobike. Dat betekent geen lokale uitstoot én geen grote voertuigen in het centrum. Ook ben je op deze manier heel flexibel, zodat je eenvoudig de waardestromen kunt collecteren. Dankzij deze manier van inzamelen kunnen de bedrijven gemakkelijk hun waardestromen scheiden. Doordat we het iedere dag ophalen, stinkt het niet en blijf je helemaal schoon. Het is net alsof je overal pakketjes ophaalt!

Naar wie zijn we op zoek?


We zijn op zoek naar een doorzetter die graag wilt werken, zelfstandig op pad gaat en zich graag inzet in een bijdrage te leveren aan het bereiken van betere scheidingswaardes en een schoner milieu.

Hoe ziet je dag eruit?


Je start op de plek waar de cargobike gestald staan (in alle plaatsen dichtbij het centrum). Hier kan je je eventueel verkleden (je krijgt van ons goede werkkleding). Je begint daarna je route en gaat langs een aantal klanten om de materialen daar op te halen. Wanneer je een volle fiets hebt, ga je terug naar het startpunt en doe je de materialen in de juiste containers.

De ideale kandidaat

  • Je bent zelfstandig en gaat graag alleen op pad.
  • Je houdt van buiten werken en actief bezig zijn.
  • Je neemt de verantwoordelijkheid om de inzameling goed uit te voeren.
  • Je hebt GEEN rijbewijs nodig.
  • Aantal uur is te bespreken. Iedereen is welkom!

Hier nog link naar een Youtube filmpje wat de praktijk laat zien:

https://www.youtube.com/watch?v=83wJtI2vseY&t=15s

We zoeken enthousiaste Helden voor de plaatsen Gouda, Enschede, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Delft én Leiden.